Restauracja Magnolia na Wine & Food Noble Night

23.09.2017r. w Warszawie mieliśmy przyjemność wziąć udział w 10, jubileuszowej edycji jednego z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w kraju – Wine & Food Noble Night.

 

Jako jedni z 12 najlepszych nominowanych polskich restauracji mieliśmy zaszczyt gotować na żywo dla ponad tysiąca Gości. To dla nas ogromne wyróżnienie, że mogliśmy się znaleźć w tym szczególnym gronie. Podczas uroczystej kolacji szefowie kuchni zaserwowali autorskie menu składające się z przystawki i dania głównego. Całe przyjęcie zamknął zaś pozakonkursowy deser w formule popisu mistrzowskiego.

Szef Kuchni Restauracji Magnolia zaproponował Gościom: na przystawkę wędzoną jarzębinę, karasia oraz fiołki, natomiast na danie główne podano sarnę, patisony, kiszone rydze i jagody.

Konkursowi towarzyszyły wspaniały klimat oraz niesamowite emocje! Jesteśmy dumni z nominacji i możliwości udziału w tak szczególnym wydarzeniu. Tym razem znaleźliśmy się poza podium ale nie mniej serdecznie gratulujemy zwycięzcom i już czekamy na kolejne kulinarne wyzwania.

A poniżej przedstawimy fotorelację z sobotniego wieczoru Wine & Food Noble Night.

 

.